Skip to content

Om oss

Funnits i Skövde

ett halvt sekel

Johan Günthner var bara nio år när han började jobba i pappa Berndts verkstad med att plocka ventiler och dubba däck. Idag är det Johan själv som driver Skövde Bilringar.

Verkstadens historia går nästan ett halvt sekel tillbaka i tiden då Johans farfar Franz öppnade däckverkstad i centrala Skövde. Berndt tog över i början av 1970-talet och har lagt grunden till den verksamhet som Skövde Bilringar är idag.

SAMMA – FAST HELT ANNORLUNDA

Företaget har förändrats mycket genom åren och gått igenom utmaningar och prövningar men värderingarna är desamma och precis som sin far har Johan näsa för att hitta morgondagens teknik – och modet att våga satsa på den.

Upptagningsområde hela Skaraborg

Tre generationer

Kvalitet och service

Rustade för framtiden

Tre viktiga P

"pålitlighet, punktlighet och prismedvetenhet"

Gemensamma egenskaper hos våra medarbetare är kunskap, erfarenhet och en stor passion för bilar. Vi är stolta över vår personalstyrka som med god teknik- och produktkännedom tar hand om din bil på bästa sätt. Vår ambition är att alltid vara pålitliga, punktliga och prismedvetna.

Med nyckelord som närhet, engagemang, trygghet, kunskap och kvalitet tar vi hand om dig och din bil. Välkommen!

"Allbilverkstad"

Vårt namn är lite vilseledande. Skövde Bilringar kan så mycket mer än däck. Hos oss finns kunnig och erfaren personal som kan hjälpa dig med allt från oljebyte till renovering av motorn. Som allbilsverkstad utför vi reparationer och service på näst intill alla bilmärken.

Vi servar alltid enligt din biltillverkares rekommendationer och använder gärna begagnade originaldelar om du på så vis vill spara pengar – och miljön!

Boka tid


Mån - Tor: 07:00 - 18:00
Fre: 07:00 - 17:00

0500-414414