MÅNDAG-FREDAG 7:00-17:00
0500 - 414 414   KUNDSERVICE@SKOVDEBILRINGAR.SE   KARTA

Observera eventuella sommartider.
Öppet kl 07.00-17.00
                      0500-414414
                      kundservice@skovdebilringar.se
 
 
 

Allbilsverkstad

Vårt namn är lite vilseledande. Skövde Bilringar kan så mycket mer än däck. Hos oss finns kunnig och erfaren personal som kan hjälpa dig med allt från oljebyte till renovering av motorn. Som allbilsverkstad utför vi reparationer och service på näst intill alla bilmärken. Vi servar alltid enligt din biltillverkares rekommendationer och använder gärna begagnade originaldelar om du på så vis vill spara pengar – och miljön!

BEHÖVER INTE OMBESIKTIGA

Som ackrediterad verkstad kan vi även ”släcka” tvåor, det vill säga när du fått anmärkningar i bilbesiktningens protokoll. Istället för att du ska behöva ombesiktiga bilen kan vi direkt efter reparation intyga till bilregistret att anmärkningarna har åtgärdats. Smidigt, bekvämt och dessutom billigare. Skövde Bilringar är även anslutna till kvalitetssäkringssystemet Kontrollerad Bilverkstad, en garanti för att det arbete vi utför är fackmässigt korrekt (Bilprovningen utför en objektiv kontroll av vårt arbete).

DAGENS OCH MORGONDAGENS TEKNIK

Vi har alltid satsat på den senaste tekniken. Att erbjuda dig som kund innovativa lösningar och största möjliga precision driver oss att alltid ligga i framkant.

Du hittar oss vid Karstorpsrondellen (mot Mariestad) norr om Skövde. Det är svårt att missa vår anläggning om du kommer körandes på Vadsbovägen!

DIAGNOS AUTOLOGIC

Kommunikation moderna fordon/Uppdatering av mjukvara Vi utför avancerad diagnostik genom vår Autologicdator. Genom den erbjuder vi bland annat:

  • Kodning av styrenheter – nya som begagnade
  • Full diagnostik och felsökning av motor och tillbehör
  • Omprogrammering av nycklar mm
  • Komplett komponentaktivering

SÄKRA DIAGNOSER SNABBT

Vi ställer snabbt full diagnos på bl a motor, ABS, air condition, airbag och växellåda. Diagnos Hanatech gör att vi hanterar alla USA-bilar och asiatiska bilmärken som Kia, Mitsubishi, Nissan m fl.

BOKA TID HÄR

  • OBS! Ändrade öppettider i sommar enl nedan.

           V27-29 kl 07.00-16.00

           V30-31 stängt

           V32 kl 07.00-16.00

           V33- normaltid 07.00-17.00

  • Ring 0500-414 414

SENASTE NYTT